Окупанти вперше обстріляли ракетами Закарпаття

2864 0
Закарпатська область вперше від 24 лютого зазнала ракетного удару.
Фото: Укроборопром

Фото: Укроборопром

Ввечері 3 травня російські окупанти вперше завдали ракетних ударів по Закарпатській області. Також острілів зазнала Кіровоградщина, Дніпропетровщина та Одещина. 

«Приліт ракети у об’єкт в гірському районі Закарпаття. На місці працюють служби, уточнюємо інформацію щодо пошкоджень та можливих жертв», – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Згодом у Закарпатській ОВА уточнили, що ракета влучила в одну з залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці. 

«На об'єктах у радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу. Інформацію щодо постраждалих уточнюють», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що раніше від початку повномасштабної війни не повідомлялося про ракетні удари по Закарпатській області.

Як повідомив голова Долинської громади на Кіровоградщині, обстрілів зазнала і їхня громада.

«Маємо приліт ракети на території громади», – написав він.

Крім того, росіяни обстріляли сісто Арциз на Одещині. 

Також удару зазнала залізнична інфраструктура на Дніпропетровщині. 

«У нас два «прильоти» у Кам’янському районі. Ракети сильно зруйнували залізничну інфраструктуру. Одну людину поранено. Скільки часу потрібно на відновлення залізниці, поки не зрозуміло», – написав у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Також без струму залишилися дві насосні станції. В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!