Останній день TLUM & KRAM. Де у Львові можна придбати унікальні вінтажні речі

1753 0
Розпродаж відбувається на території LEM Station, вулиця Дмитра Вітовського, 57. Триватиме до 18.00.
Фото:lviv.vgorode.ua

Фото:lviv.vgorode.ua

Львів'ян запрошують на традиційний блошиний ринок TLUM & KRAM. Сьогодні останній день його роботи.

Придбати унікальні предмети інтер’єру та гардеробу можна на території LEM Station. Нині там понад 60 продавців і продавчинь виставили крам з різних куточків України та світу. 

«Ми докладаємо зусиль аби знайти «наших» продавців та найкращий крам. Це і вінтаж у гарному стані і старовинні предмети, а також унікальні сучасні вироби від локальних митців», – розповідає співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко.

Читайте також: ТОП -5 унікальних вітражів Львова. Фото, історія

Сьогодні, 7 березня продаватимуть вінтажні та антикварні столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Розпродаж відбувається на території LEM Station, вулиця Дмитра Вітовського, 57. Триватиме до 18.00.

Вхід – 40 гривень. Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

Довідка

TLUM & KRAM – львівський блошиний ринок. Заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об’єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

Фото із Фейсбук сторінки TLUM & KRAM

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!