Політична реклама

Перебої в роботі інтернет-банкінгу у Львові пов’язані з роботою мобільних мереж

1396 0
Сьогодні, 17 лютого, львів'янам було складно увійти у систему Приват-24.

Для підтвердження входу у систему "Приват-24" клієнтам повинно прийти СМС-повідомлення на мобільний телефон, однак, як повідомлялось раніше, такі повідомлення не приходили вчасно або ж не приходили взагалі.

Через це користувачі сервісу не могли увійти в систему та здійснити електронні платежі чи перевірити стан свого рахунку.

Як повідомив Твоє місто Олег Серга, прес-секретар Приватбанку, ці проблеми пов’язані з індивідуальними налаштуваннями у телефоні користувача. Так, це може бути пов’язано з налаштуванням мобільної мережі або ж налаштуваннями СМС-повідомлень.

За словами Олега Серги, протягом минулого тижня у користувачів Приват-24 теж виникали такі проблеми, однак, це не системна помилка, а технічна.

Для усунення неполадок клієнтам варто звертатися на гарячу лінію. Вирішення такої  проблеми займає кілька хвилин.

Також Олег Серга додав, що простіше для користувачів буде заходити у систему через смартфон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!