Переможці Bicycle Hackathon у Львові поїдуть на конференцію в Барселону

2190 0
Переможці Bicycle Hackathon, який відбудеться у Львові 13-14 вересня отримають квитки на міжнародну конференцію Smart City Expo World Congress у Барселоні.
Фото: vinnitsaok.com.ua

Фото: vinnitsaok.com.ua

Впродовж дводенного hack-марафону, команди програмістів розроблятимуть прототип сервісу, що має допомогти велосипедистам краще орієнтуватись в місті, повідомляється на сайті Інституту міста.

Конференція Smart City Expo World Congress  - ключова подія у розвитку технологій та концепцій розумного міста. Подія збирає понад 9 000 відвідувачів з 80 країн світу. Також на конференції виступають понад 300 доповідачів на теми розвитку Розумного міста.

Окрім квитків на конференцію у Барселоні, учасники львівського хакатону позмагаються за участь у Стартап Стрімі на Lviv ІТ Arena та сертифікати на купівлю книжок в інтернет-магазині Amazon.

Зареєструватись до участі у Bicycle Hackathon можна за посиланням.

За оновленням інформації щодо події слідкуйте на сторінці у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!