Політична реклама

Перевізники Львова самовільно не встановлюватимуть тариф на проїзд

1234 0
Перевізники Львова, наразі, самовільно не встановлюватимуть вільний тариф на проїзд у автобусах, бо у Львівській міськраді погодились обрахувати, який тариф сьогодні є економічно вигідним.

Голова Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників Іван Велійка повідомив, що перевізники поки не вводять тариф, який на їх думку, повинен бути в місті, бо нарешті ведуть перемовини з міською владою.

Так, за його словами, з ініціативи депутатської комісії інженерного господарства відбулась нарада, на якій у мерії таки погодились підрахувати, який тариф сьогодні є економічно обґрунтованим.

На попередній нараді давались доручення юридичному управлінню міської ради відпрацювати механізм компенсації чи впорядкування пільгових категорій, управлінню економіки доручено розібратись з розрахунками і економічною обґрунтованістю розрахунків з перевезення пасажирів, – розповів Велійка.

Ціль наради – представлення розроблених документів, прийняття рішення по цих двох особливо болючих питаннях: перевезення пільгових категорій і питання по тарифу – який міська влада вважає економічно обґрунтований тариф, виходячи з розрахунків і обгрунтувань управління економіки.

Джерело: Вголос


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!