Перша смерть від коронавірусу: у Львові помер чоловік, який був на апараті ШВЛ

6310 0
На Львівщині зафіксовано першу смерть від COVID-19
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Учора на Львівщині помер 69-річний пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

Читайте також: В Україні ще 26 осіб інфікувались коронавірусом

Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали сьогодні зранку.

У чоловіка була важка пневмонія, він був підключений до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ). У пацієнта були супутні хвороби, зокрема, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання в анамнезі. 

Як уточнили у пресслужбі ЛМР, мешканець Львова 1950 року народження перебував на лікуванні в Центрі легеневого здоров`я. Його госпіталізували 30 березня. 

Як повідомили у ЛОДА, станом на 5 квітня на Львівщині зафіксовано шістнадцять випадків захворювання на коронавірус. За результатами тестів, які отримали сьогодні, у жінки 1979 року народження - позитивний результат. Стан пацієнтки – важкий. Вона перебуває у реанімаційному відділенні Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії

Нагадаємо, що від COVID-19 на Львівщині одужало троє осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!