У Львові підірвали патрульне авто. 5 фактів

4308 0
Сьогодні, 25 червня, вранці поблизу Франківського райвідділу міліції стався вибух, унаслідок якого поранений та госпіталізований правоохоронець.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

1. Сьогодні, 25 червня, близько 7:00 в районі Франківського райвідділу міліції, що на вулиці Чупринки у Львові, пролунав вибух. Від сильного звуку одразу спрацювали сигналізації авто, які були припарковані неподалік.

2. У коментарі Tvoemisto.tv речник головного управління МВС Львівщини Світлана Добровольська зазначила, що вибух стався у той момент, коли водій-міліціонер намагався від’їхати від будівлі відділку: під авто спрацював вибуховий пристрій.

3. Світлана Добровольська також розповіла, що правоохоронець отримав осколочні поранення спини. Зараз він госпіталізований, але загрози життю немає. Постраждалий є лейтенантом міліції, співробітником карного розшуку. 

4. Перехожі не постраждали. На місці працює слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли експерти-вибухотехніки. Правоохоронці виявили та вилучили чеку від гранати.

5. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) ККУ, що передбачає позбавлення волі на строк 9-15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, наприкінці квітня у дільничному пункті міліції Шевченківського райвідділу міліції уночі стався прецедент, схожий на вибух. Як з`ясувалося, невідомі розбили вікно і закинули у приміщення коктейль Молотова.

Джерело: прес-служба ГУ МВС України у Львівській області, УНІАН, ZAXID.NET, IA ZIK


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!