Політична реклама

Пільговики у львівських маршрутках їздитимуть безкоштовно

1619 0
Львівські пільговики можуть спокійно їздити в маршрутках. Місцеві депутати виділили п’ять мільйонів гривень компенсації за перевезення пільгових пасажирів.

Ці гроші – є державною субвенцією і до цього часу їх призначали тільки для "Львівелектротрансу", інформує Львівська хвиля. Цьогоріч гроші в комунального підприємства забрали, щоб передати приватникам.

Натомість у Львівелектротрансі нічого не поміняється, пояснює голова бюджетної депутатської комісії Львівської міської ради Яромир Самагальский.

Додамо, у Львові пасажирів перевозять п'ять фірм. Як вони розподілятимуть гроші поміж собою -  достеменно не відомо. Суми будуть залежати від розрахунків, які підприємства подадуть в департамент фінансів.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!