У Львові повинні прибрати усі літні майданчики

2205 0
Усі відкриті літні майданчики (далі ВЛМ)у Львові повинні бути демонтовані 1 листопада 2015 року у зв’язку із закінченням сезону, згідно з ухвалою Львівської міської ради №2452 від 05.03.2009р. «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності» . Про це інформуютьу КП «Адміністративно-технічне управління».
фото: orikzz.blogspot.com

фото: orikzz.blogspot.com

У разі невиконання умов даної ухвали, усі ВЛМ, не прибрані після 1 листопада, вважатимуться самовільно встановленими та підпадатимуть під штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 грн. Також ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями міста Львова та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

Читайте також: Вулиці Львова із літніми майданчиками і без. 7 фотопорівнянь

«З метою виявлення та усунення порушень, інженери КП «Адміністративно-технічне управління» уже розпочали обстеження. У разі встановлення фактів функціонування ВЛМ, суб’єктам господарювання будуть скеровуватися вимоги демонтувати майданчики власними силами. У – випадку невиконання вимог, складатимуться адміністративні протоколи, із подальшим поінформуванням районних адміністрацій», – повідомила начальник відділу благоустрою Марина Кустова.

У разі, якщо ви помітили, що на вулицях міста іще функціонують відкриті літні майданчити, то можете про це повідомляти у відділ нагляду за станом благоустрою міста  КП «Адміністративно-технічного управління» за телефоном: (032) 244 31 73.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!