Подати заявку на 6500 грн «єПідтримки» можна до 31 березня включно

3346 0
Кошти можуть отримати мешканці областей, які постраждали від бойових дій.
Фото: державні послуги онлайн

Фото: державні послуги онлайн

Подати заявки на отримання допомоги в межах програми «єПідтримка» можна до 31 березня. Відповідну постанову уряду № 367 від 26 березня опублікували на Урядовому порталі.

Подати заявку можна у додатку «Дія». Грошова виплата у розмірі 6500 грн передбачена для найманих працівників, які через війну втратили роботу. Кошти можуть отримати мешканці областей, які постраждали від бойових дій.

Читайте також: Як переселенцю знайти роботу у Львові 

Як повідомляють у Міністерстві цифрової трансформації України 4 мільйони українців вже подали заявки, а 2,7 мільйони – вже отримали кошти.

Нагадаємо, що всі наймані працівники, за яких роботодавці сплачують ЄСВ, та ФОПи, які через війну втратили роботу, мають можливість з 8 березня подати заявку на отримання допомоги у розмірі 6500 грн. Виплату у межах програми «єПідтримка» можна витратити на будь-які витрати, немає обмежень на певний вид бізнесу. Щоб отримати 6500 грн, потрібно: авторизуватися у додатку «Дія» та обрати послугу «єПідтримка»; обрати картку «єПідтримка» (якщо немає, перейти за посиланням, щоб дізнатися, як її оформити); натиснути «Отримати допомогу»; очікувати зарахування коштів протягом доби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!