Поїзд через Львів став лідером серед пасажирських перевезень в Україні

1962 0
Загалом, увесь західний напрямок минулого року був найпопулярнішим.
Фото: cfts.org.ua

Фото: cfts.org.ua

Рекордсменом у перевезенні пасажирів та кількості зупинок на маршруті у 2021 році став поїзд Ужгород-Лисичанськ, який курсує через Львів. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Читайте також: Укрзалізниця призначила додаткові поїзди «лижного експресу»

Поїзд №45/46 Ужгород-Лисичанськ за минулий рік перевіз майже 900 тисяч людей і це рекордний показник. Саме цей поїзд має найбільшу кількість зупинок – 43, а його маршрут – понад 1650 км.

Крім поїзда Ужгород – Лисичанськ, у п’ятірку маршрутів далекого сполучення із найбільшою кількістю зупинок у 2021 році увійшли:

  • № 68/67 Маріуполь-Львів (37 зупинок)
  • № 69/70 Маріуполь-Львів (32 зупинки)
  • № 120/119 Львів-Запоріжжя (33 зупинки)
  • № 13/14 Київ-Солотвино (29 зупинок).

 

Читайте також: В Україні можуть з’явитися нові потяги європейських виробників

Усі ці поїзди курсують через станцію «Львів». Відтак, цього року увесь західний напрямок був найпопулярнішим.

Нагадаємо, що з 30 грудня 2021 року «Укрзалізниця» відправила у перший рейс двоповерховий електропоїзд Skoda за маршрутом №747 Київ-Львів. Він відправлятиметься з Києва о 16:41 та прибуватиме до Львова о 00:45. На шляху прямування поїзд зупинятиметься на станціях Вінниця, Хмельницький, Тернопіль тощо. А до новорічно-різдвяних свят «Укрзалізниця» запустила додаткові потяги з Києва до Львова. Вони курсуватимуть на двох маршрутах – Київ-Ужгород та Київ-Львів. 

 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!