Поліція Львова розшукала зниклого підлітка завдяки водію маршрутки

5487 0
Усього з початку року правоохоронці розшукали 23-х неповнолітніх, зниклих за різних обставин.
Фото: Dozor

Фото: Dozor

23 січня поліція отримала повідомлення про те, що 14-річний хлопець ще 17 січня вийшов з дому і не повернувся. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини.

Наступного дня, 24 січня, на номер 102 зателефонував водій маршрутки №28 і повідомив, що в його автобусі їде хлопець, який схожий на розшукуваного. Поліція виїхала на кінцеву зупинку, де водій передав їй хлопця.

Читайте також: Як зрозуміти підлітка. 5 підказок для батьків

«Він сів у маршрутку біля мене і взявся допомагати мені складати гроші за проїзд. Згодом, трохи поїздивши зі мною містом, хлопець сказав, що голодний і я дав йому гроші на їжу. Він купив собі булочку і знову сів у маршрутку. У мене виникли підозри. Тоді я зайшов в інтернет і побачив в соцмережах фото хлопця, який був дуже схожим на мого пасажира. Але я не був впевнений, що це він і тому, щоб не надати у поліцію неправдиву інформацію, вирішив спершу переконатися в цьому. Я почав з ним спілкуватися і під час розмови зрозумів, що це дійсно той самий зниклий хлопець. Щоб не злякати його, я на кінцевій зупинці вийшов з автобуса і зателефонував на 102», – розповів 25-річний водій Андрій Мамчур.

Читайте також: У Львові розшукали дівчину, яка зникла під час пробіжки

Увесь цей час підліток гуляв містом і ночував у під’їздах біля горищ. Хлопець здоровий та неушкоджений, його забрали у дитячий заклад, а маму – притягнули до адміністративної відповідальності.

У поліції зазначають, що лише з початку року надійшло 23 повідомлення про зникнення неповнолітніх, усіх їх повернули додому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!