Тут допомагають біженцям. Неймовірні фото із Палацу мистецтв у Львові

7036 0
Найбільше потрібні волонтери, які б могли допомагати, збирати та сортувати речі у нічний час.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

Гуманітарний штаб у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17, який розпочав роботу відразу після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, найбільше потребує волонтерів, які б могли допомагати у нічний час. Про це Тvoemisto.tv розповіла волонтерка гуманітарного штабу Христина.

Штаб займається збором гуманітарної допомоги (речі першої необхідності, медикаменти, харчі) для військових, переселенців та дитячих будинків. Речі приймають у самому пункті збору – на першому поверсі Палацу мистецтв, а далі, відповідно до потреб їх розвозять.

За словами Христини, серед найнеобхіднішого – це вільні руки небайдужих людей, які б могли допомагати у нічний час.

«Нам дуже потрібні волонтери на ніч. Бо якщо вдень нас тут багато, то у вечірній та нічний час не вистачає. Роботи багато, зупинятися не можемо, бо треба все формувати, складати речі, одяг, різати продукти чи готувати страви», – каже Христина.

Також у гуманітарний штаб просять приносити дитяче харчування, одяг,  електричні чайники, мінеральну воду, мівіну, хлібці, продукти тривалого зберігання, горіхи, мигаль, родзинки, а ще – термобілизну, каски, рукавиці, прапори, жовтий скотч, швабри, наколінники та налокотники, карабіни.

Як зазначила волонтерка Христина, усі речі, які надходять у штаб, облікують, сортують, після цього подають дані, що у них є або ж отримують список потреб і тоді вже розприділяють.

Товари слід доставляти в Гуманітарний штаб за адресою: м. Львів, вул. Коперника,17. Телефони для довідок:  096 000 00 44;  098 941 62 36.

Ольга Шведа

Фото Олександра Хоменка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!