Президентську резиденцію у Львові знову намагаються продати

2241 0
Львівська обласна рада втретє оголосить про проведення аукціону з продажу президентської резиденції у Львові на вул. Глінки, 12 вже цього тижня.

Як відомо, вперше аукціон мав відбутися у кінці лютого цього року, однак не зголосився жоден учасник. Вдруге аукціон мали провести 31 березня, однак з тієї ж причини він знову не відбувся.

Як повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик, ймовірно вже в цей четвер буде опубліковано чергове оголошення про продаж резиденції на аукціоні.

«Якщо ніхто не захоче взяти участі, то законодавство дозволяє знизити ціну на об’єкт на 30%. І облрада оголосить черговий аукціон вже зі меншою початковою ціною», – розповів він.  

Нагадаємо, початкова вартість продажу об’єкта на вул. Глінки,12 становить понад 28,9 млн гривень. Даний адміністративний будинок призначений для тимчасового проживання перших осiб України та iнших держав, членiв офiцiйних делегацiй, якi перебувають з вiзитом у Львiвськiй областi. Однак насправді резиденція площею 489,9 кв. м простоює. У 2013 році витрати на її утримання становили понад 170 тис. гривень.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!