Приміщення, які можна купити чи орендувати у Львові, зібрали на одному сайті

12297 0
Управління комунальної власності Львівської міської ради спільно з Інститутом міста запустило сайт mayno.lviv.ua, де всі охочі тепер можуть ознайомитись з переліком вільних приміщень, що перебувають у комунальній власності Львова. Відвідувачі сторінки можуть також оглянути описи приміщень та їхні фото, дізнатись актуальну інформацію про конкурси та аукціони, зробити запит до управління комунальної власності.
Скпін з сайту mayno.lviv.ua

Скпін з сайту mayno.lviv.ua

Завдання управління комунальної власності – це ефективно використовувати тимчасово вільне міське майно так, щоб воно приносило якнайбільший дохід до міського бюджету, пояснив директор КУ «Інститут міста» Олександр Кобзарев. І сайт має в цьому допомогти.

«Ми створили сайт, на якому підприємці могли б побачити майно, що знаходиться в розпорядженні міста. Там чітко розписано процедури отримання в оренду майна або ж його приватизації, щоб все було прозоро та відкрито. Ми віримо, що саме такі заходи сприятимуть побудові довіри між підприємцями і представниками місцевого самоврядування. Окрім того, це призведе до збільшення надходжень до міського бюджету», – зазначив Олександр Кобзарев.

Читайте також: Львіводоканал запустив сайт, де можна подати показники лічильників

Найближчим часом на сайт буде додано також скан-копії технічних паспортів приміщень, щоб потенційні інвестори змогли оцінити розташування об’єктів відповідно до адреси та планування будинку.

Довідка:

Сайт розроблено в межах реалізації демонстраційного проекту «Розвиток інноваційного середовища та підвищення інвестиційного іміджу Львова як перший етап створення Корпорації місцевого економічного розвитку», який здійснюється за підтримки Проекту міжнародної технічної допомоги «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ), що впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади. Більше про проект http://www.mled.org.ua/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!