Приват24 знову не працюватиме упродовж кількох годин

1108 0
Будуть недоступні додаток та web-версія Приват24.
Фото: psm7.com

Фото: psm7.com

У ніч на 12 червня сервіс Приват24 не працюватиме через проведення поточних регламентних робіт. Послуги будуть недоступні для користувачів з 00:00 до 5:00 год ранку. Про це повідомили у Telegram-каналі банку.

«Для безпечної та якісної роботи сервісів, ПриватБанк проводить поточні регламентні роботи у Приват24 у нічний час 12 червня, коли більшість клієнтів не проводить операції», – йдеться у повідомленні.

Під час проведення робіт недоступними будуть додаток та web-версія Приват24. Банк просить вибачення у користувачів та обіцяє якнайшвидше усунути незручності.

Додамо, що з 1 червня Приватбанк скасував кредитні канікули для клієнтів, які придбали щось в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку». 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!