Ремонтувати вулицю Шевченка у Львові продовжать і в мороз

2789 0
Максимальний об’єм робіт тут мають зробити до кінця цього року.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

Продовжувати реконструкцію вулиці Шевченка у Львові будуть і в морозяну погоду – -3-5 градусів. Зокрема, якщо у грудні не вдарять сильні морози – роботи триватимуть. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на брифінгу сьогодні, 21 жовтня.

«Пригадую, коли була реконструкція вул. Личаківської, яку завершили минулого року, то зупинялися тільки тоді, коли було -20. При -3, -5 роботи тривали і цього року буде так само», – каже він.

Читайте також: На якому етапі реконструкція вулиці Шевченка і коли її відкриють для приїзду

За словами міського голови, роботи на ділянці сповільнило те, що в проєкті не передбачили скальну породу. Однак максимальний об’єм робіт тут мають зробити до кінця цього року.

«Ці брили є за рухом колектора, їх треба забрати. Зупинок в роботі немає, і якщо би не скальна порода, то ми б могли експериментувати з цілодобовим ремонтом. Поки що працюємо весь світловий день», – додає він.  

Нагадаємо, що у Львові триває ремонт вул. Шевченка, і нещодавно на реконструкцію закрили ще одну ділянку ІІІ частини – від вул. Залізничної до вул. Яцкова. Початок реконструкції цієї ділянки підрядник почав з умовою післяоплати, але на останній сесії ЛМР частково виділили кошти, щоб він вже міг активно робити ремонт.

Ліна Абрамова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!