Російські окупанти обстріляли Одесу, Харків та Луганщину. Є жертви

6567 0
В одному з густонаселених районів Одеси почалася пожежа в житловому будинку.
Фото: MNSKHARKIV

Фото: MNSKHARKIV

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Одесі і Харкові. Обстрілів зазнала також Луганщина.

По Одесі окупанти випустили не менше шести крилатих ракет. Це були як прильоти ворожих ракет, так і результат роботи української ППО. Кілька ракет вдалося збити, повідомляє Суспільне.

Читайте також: Росіяни бомбардують «Азовсталь», попри заяву путіна про «скасування штурму»

В одному з густонаселених районів почалася пожежа в житловому будинку. Унаслідок одного з ракетних ударів загинула людина.

Через обстріли російських окупантів по житлових кварталах Харкова поранено чотири людини, ще повідомляють про поранених в селі поблизу Чугуєва. Вдень 23 квітня росіяни обстрілюють північні, а також північно-західні райони міста. Внаслідок обстрілів пожежники гасили вогонь у приватному будинку та складських приміщеннях. Харків'ян кілька днів поспіль закликають не виходити на вулицю без потреби.

Також окупанти обстріляли Золоте у Луганській області, є двоє загиблих. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Читайте також: Росіяни погрожують обстрілювати церкви на Великдень. Українців просять дивитись службу онлайн

«Приблизно о 15:00 росіяни відкрили вогонь по центру міста Золоте», – йдеться у повідомленні.

Cнаряди потрапили в житлові будинки. Дві особи загинули на місці, ще двох поранено. За його словами, «ледве встигли евакуювати 15 місцевих жителів, серед яких 8 – з інвалідністю, як росіяни обстріляли містечко».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!