Росіяни завозять піарників і шукають масовку під «референдум» у Запорізькій області

846 0
У Мелітополь вже приїхали російські політтехнологи.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У тимчасово окупованих Мелітополі та Бердянську почався пошук колаборантів, які будуть створювати масовку в акціях підтримки референдуму. Про це повідомляють у ССО «Центр національного спротиву». 

«Наразі в Мелітополь вже приїхали російські піарники та політтехнологи, які базуються в захопленому окупантами приміщенні магазину «Фокстрот». Їх завданням є підготовка до «виборів» та «референдуму». Першим результатом є створення т.зв. громадського руху «Ми вмєстє з росією», який буде використовуватись для масовки за гроші в акціях нібито підтримки «референдуму» місцевими», – пояснюють там. 

Читайте також: «Вручення повістки не означає мобілізацію». Резніков пояснив, як відбувається призов військовозобов'язаних 

В основному, така картинка має працювати для громадян рф, аби зменшити градус незадоволення війною серед місцевого населення. 

«Відповідний центр набору колаборантів вже працює в Бердянську. Найняттям масовки займаються російські «волонтери», які також будуть й доповнювати масовку. За участь в акціях треба лишити паспортні дані й отримати гроші та «гуманітарку», яка має допомогти пережити продовольчу кризу, яку самі росіяни й створили», – додають у «Центрі національного спротиву». 

Нагадаємо, на Херсонщині окупанти відновили діяльність регіонального підрозділу міліції «Беркут». Мета цього – придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованих районів півдня України. Це відбувається шляхом масових репресій, переслідувань і незаконних затримань громадян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!