СБУ виявила групу людей, які викладали кадри авіаударів у Львові в соцмережі

14273 0
Така «операторська» діяльність дає ворогу можливість проаналізувати обстріли та корегувати вогонь.
Фото: Дмитро Комаров Фейсбук

Фото: Дмитро Комаров Фейсбук

Управління СБУ у Львівській області виявила групу людей, які викладали у соціальні мережі кадри ракетних авіаударів у Львові . Попри це, правоохоронці попереджали, що фіксувати це з допомогою фото чи відео заборонено.

«Попри постійні повідомлення в медіа, щодо заборони проведення стрімів чи фото/відео зйомок в момент авіаобстрілів, знаходяться й ті, хто вперто це ігнорує. Спецслужба оперативно виявила велику кількість таких «відеоспеціалістів», які викладали кадри авіаударів в соціальні мереж. Згодом ми завітали до них в гості», – йдеться в повідомленні.

В управлінні додають, що зараз «блогери» перебувають у фільтраційних пунктах та роздумують над своїми вчинками, а деякі з них вже щиро каються в тому, що зробили. Водночас така «операторська» діяльність дає ворогу можливість проаналізувати обстріли та корегувати вогонь.

Читайте також: У Львові показали відео пожежі після ракетного удару

Служба безпеки України нагадує: якщо у вас опинились такі відеоматеріали,то їх не слід поширювати в соцмережах, а краще передавати правоохоронцям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!