Ще про кохання. Віктор Винник і МЕРІ презентують пісню до Дня усіх закоханих

2174 0
Пісня увійшла до минулорічного альбому, вона популярна на багатьох музичних платформах.

Віктор Винник і МЕРІ презентують пісню до Дня усіх закоханих. Пісня під назвою «І навіть коли» увійшла до минулорічного альбому команди «Снайпери-Амури». Впродовж року вона була популярною на музичних платформах, однак для радіоаудиторії вона маловідома.

Читайте також: «Океан ельзи» вперше випустив кліп-мультфільм. Відео

Фронтмен гурту Віктор Винник каже, що пісня спродюсована у класичній манері і стилістиці МЕРІ: жодної електроніки, тільки живі інструменти.

«Ця композиція – одна із тих, текст якої говорить сам за себе. Адже там є такі слова: «Можливо, хтось тебе полюбить краще, можливо, хтось тобі прихилить небо, але ніколи і ніхто, і нізащо не буде так дивитися на тебе, як я…», – каже Віктор Винник.

Незважаючи на те, що у репертуарі Віктора Винника і МЕРІ вже є пісня, яка свого часу стала гімном святкування Дня Валентина, її назва «Kiss на біс», однак музиканти вважають, що не буває забагато пісень про кохання. Тому для усіх поціновувачів справжньої української музики – романтична і дещо сумна «І навіть коли».

 

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!