Що саме і чому важливо змінити на площі Двірцевій. Відео

3761 2
Уже в березні площу біля головного залізничного вокзалу Львова мають закрити на реконструкцію.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Із березня у Львові біля головного залізничного вокзалу розпочнуть перший етап реконструкції площі Двірцевої. Йдеться про ліву частину площі перед вокзалом до кінця фонтана (якщо дивитися на площу з вулиці Чернівецької). Другий етап запланували почати з 1 квітня, під час якого закриють праву частину площі. На третьому етапі, який розпочнуть приблизно з 15 травня, припинять рух трамваїв до вокзалу, натомість вони розвертатимуться у депо на Городоцькій.

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

Детальніше про зміни, які чекають на площу біля вокзалу, розповідає дизайнер Інституту просторового розвитку Олександр Шутюк.


Читайте також:
21 Лютого, 2019 09:51
Твоє місто Дякуємо за коментар. Працюємо над тим, аби стріми були якісніші.
20 Лютого, 2019 14:39
Volodymyr Друзі, дякую за матеріал, дуже цікаво. Але зробіть щось зі звуком: вітер дує в мікрофон - звук жахливий. Скрип, шум і незрозуміло що. Слоа і Шутюка, і ведучого просто "перекривалися". Дуууууже важко щось розібрати було. Якщо немає технічної можливості обрати звукозаписувальн обладнання, яке б ці проблеми компенсувало - то варто хоча б знімати не на вітряних місцях. Це порада і прохання, аж ніяк не критика.
Дякую.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!