Що відомо про двох померлих від коронавірусу у Центрі легеневого здоров'я

3542 0
Це вже 42 летальні випадки на Львівщині.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

В області померли ще двоє осіб, у яких зафіксували коронавірусну інфекцію. Це 53-річна жінка із супутніми захворюваннями та 62-річний чоловік. 

Читайте також: Чому на Львівщині зросла кількість летальних випадків через через Covid-19

Жінка померла учора, 25 травня, вона перебувала у відділенні реанімації у Центрі легеневого здоров'я. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї коронавірус, отримали 19 травня. У жінки були супутні захворювання – хронічний гепатит В і С, цироз, хронічне обструктивне захворювання легень, ішемічна хвороба серця.

Також у Центрі вчора помер чоловік, у якого підтвердили коронавірусну інфекцію у день смерті. У чоловіка не було супутніх захворювань.

Станом на 8:00 ранку у Львівській області лабораторно підтвердили 1405 випадків інфікування коронавірусом. За минулу добу виявлено 45 нових хворих, із яких 29 – львів’яни. 

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

Директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Орест Чемерис розповів у коментарі Тvoemisto.tv, чому на Львівшині зросла кількість летальних випадків через Covid-19.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!