Скільки кандидатам в мери Львова коштували вибори

2409 1
Громадський рух, що має на меті стимулювати прозорість, підзвітність та відкритість представників влади «ЧЕСНО» оприлюднив статистику про те, скільки коштів витратили кандидати на посаду міського голови Львова на передвиборчу кампанію. Свої звіти оприлюднили не усі кандидати.
фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

фото: ipress.ua, goloskarpat.info, intvua.com

«ЧЕСНО» пропонує порівняльний графік витрат на передвиборчу кампанію кандидатів на посаду міського голови Львова. За основу взяті дані проміжних фінансових звітів поданих кандидатами до міської ТВК (територіальної виборчої комісії). Як зазначають активісти громадського руху, деякі кандидати свої звіти не подали.

Серед них чинний міський голова Андрій Садовий. Представник від штабу «Самопомочі» запевнила, що витрати Андрія Садового включені у партійний проміжний фінансовий звіт поданий до міської ТВК. Рух «ЧЕСНО» має цей звіт у своєму розпорядженні.

Частина кандидатів не лише подала свої звіти до ТВК, а й надали їх для ознайомлення руху «ЧЕСНО». Серед них: Ігор Зінкевич, Оксана Юринець, Ігор Васюник та Дмитро Добродомов.

Загалом же, витрати згідно із проміжними фінансовими звітами виглядають наступним чином:

Оксана Юринець: 463.597 грн;

Ігор Васюник: 406.139 грн;

Володимир Гірняк: 560.334 грн;

Дмитро Добродомов: 294.057 грн;

Ігор Зінкевич: 27.863 грн;

Руслан Кошулинський: 31.800 грн;

Олег Баляш: 0 грн.

Нагадаємо, 1-го жовтня, міська територіальна виборча комісія зареєструвала 11 кандидатів до участі у виборах на посаду міського голови Львова. За крісло мера змагатимуться дев’ятеро чоловіків та дві жінки.  

Джерело: ЧЕСНО ЛЬВІВ.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
26 Жовтня, 2015 22:22
Максим Смішно це все читати, коли бачиш статистику голосування. Люди, знаючи, що їх обдурюють, продовжують голосувати за цих злодюг. Здоровий глузд, ау, ти де?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!