На правах реклами

Скільки можна заробляти на ринку Форекс

4240 0
В роки фінансової кризи, все більша кількість людей намагаються заробити в Інтернеті. Форекс для цих цілей виглядає найбільш привабливим варіантом, де заробіток є найбільш реальним і високим. У той же час, гравці наводять різні суми своїх доходів та цілісної картини з цього приводу досі не існує. Одні запевняють, що заробляють на місяць від 5 до 20 відсотків від внесеного депозиту, інші кажуть, що змогли подвоїти свій стартовий капітал.
фото: thelastamericanvagabond.tumblr.com

фото: thelastamericanvagabond.tumblr.com

Очевидно, що на Форексі цілком реально заробити. Для цього не потрібно лише везучим трейдером. Досить бути цілеспрямованим і постійно підвищувати власні навички.

Форекс хороший ще й тим, що тут кожен гравець працює не в межах однієї компанії, району чи країни. Він виходить на міжнародний майданчик, причому, найбільший в усьому світі, де щоденний товарообіг сягає одинадцяти трильйонів американських доларів.

Є й інші переваги в торгівлі на ринку Форекс:

1. Відсутність начальників і підлеглих.

2. Пропорційна залежність величини заробітку від бажання працювати.

3. Гнучкий графік роботи.

4. Відсутність прив'язки до конкретного місця.

Досвід роботи багатьох гравців переконливо показує нам, що при бажанні можна досить швидко заробити на Форексі чималі гроші. Причому, це не доля обраних трейдерів, а ситуація, в якій виявляються відразу багато гравців.

Втім, відразу слід обмовитися, що «практичний дохід» і «скільки можна заробити на Forex» - це принципово різні поняття. Справа в тому, що ризик і прибуток розмежовані сумою ризику, яка не дорівнює величині прибутку. Тому, не варто думати, що застосовуючи високоризикові стратегії на торговій платформі metatrader 5, ви тим самим забезпечите собі максимальний прибуток.

Звичайно, без ризику обійтися не вдасться, але його слід утримувати в розумних межах. Не думайте, що є якась стовідсоткова стратегія, яка завжди буде давати вам прибуток. Якщо б вона дійсно існувала, то подальша торгівля була б просто неможливою, оскільки власники «грааля» вже заробили б всі гроші.

Варто піддавати сумніву навіть ті прогнози, які вам пропонують знамениті «гуру» ринку Форекс. Повірте, якщо б експерт, сміливо заявляючий, що ринок буде рухатися в певному напрямку, був впевнений у своїх словах, він замість того, щоб розповідати вам свої прогнози, торгував би і заробляв свої мільйони. Та й саму торгівлю на Форекс із застосуванням чужих стратегій не завжди вдається реалізувати, так як встановлені кимось правила досягнення цілей не обов'язково збігатимуться з вашими навичками утримання позицій, підвищення ставок і вмінням ризикувати.

Таким чином, якщо розрахувати можливий мінімальний заробіток на ринку Форекс для середньостатистичного трейдера з накопиченим практичним досвідом, то можна отримувати від 1% від депозиту в добу. Враховуючи, що в місяці в середньому 22 робочих дня, річний дохід складе близько 250%. Якщо ж заробіток буде більше 1% в добу, а це цілком можливо, значно відповідно зросте і річний дохід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!