Сьогодні Google дарує 2 Гб до електронної скриньки: як отримати

6576 0
Сьогодні, 9 лютого, у день безпечного інтернету, компанія Google дарує 2 Гб до скриньки в Gmail тим користувачам, хто перевірить сьогодні свої налаштування безпеки.
Фото: money-planet.com.ua

Фото: money-planet.com.ua

«Це займе у вас не більше 1 хвилину. Навіть якщо ви вже робили аналогічно процедуру минулого року і отримували 2 Гб, цього року ви отримаєте ще 2 Гб», – пише Watcher.ua.

Щоб пройти перевірку безпеку необхідно перейти за цим посиланням.

І перевірити свої налаштування – чи встановлено у вас номер телефону для відновлення, подивитись яким додаткам ви дали доступ до свого екаунта, з яких пристроїв востаннє логінились. Такі перевірки робити важливо не лише в день безпечного інтернету, а значно частіше. Після проходження перевірки ви отримаєте свої 2 Гб.

І кілька слів про те, на що варто звернути увагу в питанні безпеки облікового запису в Gmail:

Інформація для відновлення: Номер мобільного телефону дасть нам змогу зв’язатися з вами у випадку блокування облікового запису. Номер телефону використовується тільки для захисту облікового запису, поки ви не надішлете спеціальний запит.

Остання активність: Ви можете переглянути ваші останні дії в сервісах Google. Якщо ви помітили будь-яку активність з незнайомого вам місця або пристрою – негайно змініть пароль.

Дозволи облікового запису: Це додатки, сайти або пристрої, з’єднані з вашим обліковим записом. Перегляньте та переконайтеся, що ви всіма користуєтесь та впевнені в них. Ви можете видалити старий телефон або непотрібні додатки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!