Політична реклама

Сьогодні маленьких львів'ян навчать флористиці

1502 0
Сьогодні в клубі «Калинове намисто» УДЮМКу Франківського району відбудеться майстер-клас з флористики «Танок осіннього листя». В заході братимуть участь діти шкільного віку.

Про це повідомляє прсе-служба міської ради. Майстер-клас проводитиметься за адресою: вул. В. Великого, 11. Початок о 15.30 год

«Для діток компонування рослин — це дуже захопливе й корисне заняття. Поєднуючи різні рослинні матеріали дитина удосконалює координацію своїх рухів, розвиває уяву, фантазію і естетичний смак»,— вважає Катерина Висоцька, педагог-організатор УДЮМК Франківського району.

Крім того, цього тижня вихованці клубів УДЮМКу Франківського району створюватимуть декоративні роботи з гіпсу, матимуть бесіди на тематику «Спочатку було слово» та «Тонкощі етикету». Також на гуртківців чекає мандрівка в Жовкву й перегляд вистави в драматичному театрі ім. Марії Заньковецької.

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/sport/udyumk/207351-dlia-lvivskykh-hurtkivtsiv-provedut-maister-klas-z-florystyky

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!