Сьогодні на «Арені Львів» матч «Шахтар» - «Гент». Як доїхати?

2106 0
Сьогодні, 20 жовтня, о 20:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Гент» (Бельгія). Для комфорту глядачів з центру та Сихова курсуватимуть шатл-баси.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Доїхати на «Арену Львів» сьогодні можна буде:

  • громадським транспортом, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Кросс» та працюватиме у режимі робочого дня;
  • шатл-басами, які до (з 18:00 по 20:00) матчу курсуватимуть з центру ( пл. Є. Петрушевича – вул. Ш.Руставелі – вул. Стрийська, 199) та Сихова (біля кінотеатру ім. О. Довженка – вул. Хуторівка – вул. Стрийська, 199) до «Арени Львів». Після матчу (з 22:00 по 23:59) автобуси їхатимуть у зворотньому напрямку.

 

Автомобілями доїхати на матч можна за такими схемами:

  • вул. Стрийська – Вернадського — Л. Броварського — «Арена Львів»,
  • вул. Стрийська — Сокільницька (поворот перед іподромом) — К.Міклоша — «Арена Львів».

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» — Л. Броварського — Вернадського – Стрийська. 

Публічну безпеку у місті та поблизу стадіону забезпечуватимуть більше п’ятисот працівників підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, а також працівники Управління патрульної поліції міста Львова.

Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги, та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу. Також поліцейські попереджають про речі, заборонені до пронесення у чашу стадіону, які у вболівальників при вході перевірятимуть стюарди, а також про неприпустимість перебування у публічному місці у стані алкогольного сп’яніння.

«У випадку якщо Ви стали очевидцем або жертвою протиправних дій, звертайтесь за допомогою до правоохоронців або повідомляйте про такі випадки на оперативну лінію 102», з– закликають у відділі комунікації поліції Львівської області.

Опублікувала Рубцова Людмила


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!