Сьогодні стартує музичний фестиваль Zaxidfest-2021

2868 0
Упродовж трьох фестивальних днів працюватимуть чотири сцени.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

27 серпня після двохрічної перерви розпочинається один з найбільших музичних фестивалів України Zaxidfest-2021. Традиційне локація  – село Родатичі поблизу Городка. Цьогоріч на фестивалі очікують «Океан Ельзи», «Антитіла», «The Hardkiss», «5’nizza», «ДахаБраха», «Один в каное», також виступить білоруський гурт «Ляпис-98». Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

На фестивалі працюватимуть чотири сцени. Головний вхід працюватиме з 13:00 до 1:00. Ворота на вихід працюватимуть цілодобово. У день відкриття, 27 серпня головні ворота (Main Gate) працюють на вхід до 12:00. Вихід працює цілодобово.

Зазначається, що для учасників АТО/ООС та людей з інвалідністю діє знижка на квитки у розмірі 50%, але при собі варто мати посвідчення.

Читайте також: Містерія, майстерня міста і Zaxidfest. Куди піти на тижні у Львові

Крім того, через пандемію, на цьогорічному Zaxidfest діятимуть карантинні обмеження. Зокрема, на вході вимірюватимуть температуру. Також організатори закликають дотримуватися соціальної дистанції та користуватись антисептиками.

Одноденний квиток коштує 700 грн. Локація проведення – відпочинковий комплекс «Чарівна долина» у Родатичах біля Городка. Дізнатися детальніше про програму фестивалю та придбати квитки можна на офіційному сайті Zaxidfest.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!