Сьогодні у Львові відбудеться публічний звіт очільника Львівщини Олега Синютки. Де подивитись

1189 0
28 березня у Львівському Палаці Мистецтв (м. Львів, вул. Коперника, 17) голова Львівської ОДА Олега Синютка зустрінеться із громадськістю, аби розповісти про здобутки Львівської області у 2017-му році.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Підсумки року побудовані за основними показниками Стратегії розвитку регіону. Зокрема, йдеться про конкурентоспроможну економіку, якість життя, розвинуте село, відкриті кордони, туристичну привабливість регіону.

На Львівщині відкрили понад 80 нових виробничих потужностей та створили понад 8 тисяч робочих місць.

Сприятливий бізнес клімат дозволив Львівщині посісти 2 місце в рейтингу REGIONAL DOING BUSINESS.

У 2017 промисловість в області зросла на 5,1 %, аграрний сектор - на 5,4 %, експорт – на 26,2 %, будівництво - на 6 %, роздрібна торгівля - на 12,4 %.

Початок о 18:00 год.

Онлайн-трансляцію можна переглянути на сайті Твоє місто за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. Початок орієнтовно о 18:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!