Виборча кампанія показала багато проблем Львова. Як відреагував Синютка на результати екзит-полів

5154 0
Олег Синютка заявив про порушення на виборах.
Фото: Олег Синютка

Фото: Олег Синютка

У штабі кандидата на голову Львівської ОТГ Олега Синютки після закриття виборчих дільниць переконані, що Львів таки проголосував за зміни і що вже завтра Львів буде іншим, ніж вчора.

Власних екзит-полів штаб не проводив, адже, як наголосив сам Олег Синютка, потреби у власному дослідженні не було.

Що стосується даних екзит-полів від соціологічних агенцій, які вже їх оприлюднили, Олег Синютка Тvoemisto.tv зазначив: «Представники соціологічної агенції, які працювали для каналу чи студії Шустера, знаходилися безпосередньо на виборчій дільниці, що є прямим порушенням виборчого законодавства. Fama – вважаю, що це не соціологічне дослідження, а агітаційна розробка, яка безпосередньо перед виборчими дільницями впливала на результати виборів».

Зі слів народного депутата, на жаль, сьогоднішні вибори не пройшли без порушень. Зокрема, під виглядом соцагенції було зафіксовано пряме агітування на вибори. На одній з дільниць керівник виборчої дільниці був нетверезий. Також були спроби фальсифікації.

«Виборча кампанія показала багато проблем Львова. Переконаний, що завтра Львів буде не таким, як був вчора. Думаю, результати виборів оприлюднять достатньо швидко, адже лише 2 кандидати і 1 бюлетень. За кілька годин знатимемо вже не соціологію, а реальні результати», – каже Олег Синютка.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові відбувся другий тур виборів голови Львівської ОТГ. Явка станом на 18.00 год склала близько 30%. За даними екзитполів, Андрій Садовий перемагає у другому турі виборів голови Львівської ОТГ. 

За попередніми даними соціологічної компанії Liberty Report на замовлення студії Савіка Шустера, за Андрія Садового проголосували 62,8% виборців, натомість за Олега Синютку 37,2% тих, хто прийшов на дільниці. За даними Cоціологічної агенції Fama, Андрія Садового підтримали 62,3% мешканців ОТГ, а Олега Синютку – 37,7% виборців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!