Співачка Оксана Муха працює над альбомом колискових

2529 0
Співачка Оксана Муха розповіла Tvoemisto.tv про те, як довго працює над записом альбому колискових, та у чому буде їхня «справжність».
фото: www.poetryclub.com.ua, Tvoemisto.tv, dnz132.kiev.ua

фото: www.poetryclub.com.ua, Tvoemisto.tv, dnz132.kiev.ua

«Мої пошуки й відбір колискових тривають вже приблизно сім років. Натрапляла на них, щонайперше, у книгах. Також брала ті, які наспівували мені бабусі. Розумію, процес  рухається повільно. Але завершу лише тоді, коли переконаюся, що все ідеально, і що відібрала все необхідне.

Дивіться також: Мама Скрябіна записала колискову в пам'ять про сина. Відео

Колискових у мене вже є досить записаних, але я їх переосмислила. Вони здебільшого сценічні, для глядача в залі. А я хочу тепер зробити справжні колискові, щоб діти слухали і засинали під них. Хочу, аби кожна мама могла отримати такий диск, поставити його й мати спокій: для себе і для дитини», – розповіла співачка Оксана Муха.

Із повним текстом інтерв’ю можна ознайомитися тут: Люди Твого міста: Оксана Муха про зцілення піснею та дух Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!