«Справа Василя Стуса» вийде у аудіоформаті. Озвучить книгу Ахтем Сеітаблаєв

1242 0
19 жовтня суд заборонив видавництву розповсюджувати надрукований тираж книжки «Справа Василя Стуса».
фото: віват

фото: віват

Заборонену книгу озвучать. Видавництво Vivat та аудіокнигарня «Абук» готують аудіоверсію книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса», про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила гендиректорка видавництва Vivat Юлія Орлова.

«Ми та наші партнери «Абук» почали роботу над записом аудіо адаптації книги «Справа Василя Стуса». Книга на 80% складається з архівних документів. Деякі з них важко сприймати на слух, тому ми адаптуємо аудіоверсію для полегшення сприйняття на слух і дещо скоротимо її. Але найважливіше точно буде озвучено», – пише вона.

Озвучить аудіо книжку актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Нагадаємо, книга Кіпіані «Справа Василя Стуса» вийшла у друк у травні 2019 року. Її все ще можна придбати – на сайті та в книгарнях мережі «Є» вона коштує 256 грн, у книгарнях Наш форматЯкабу, книгарні Vivat – за 260 грн. Vivat уже готує новий наклад книги, поки рішення суду не вступило у силу. 19 жовтня Дарницький районний суд міста Києва заборонив видавництву «Vivat» розповсюджувати надрукований тираж книжки «Справа Василя Стуса».

Що вважає про рішення суду сам автор забороненої книги, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!