Святослав Вакарчук збирається йти в парламент на чолі власної партії

2958 0
Партія співака називається «Голос».
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук збирається брати участь у виборах до Верховної Ради восени 2019 року. Про це повідомляє ВВС Україна.

Він планує очолити власну партію під назвою «Голос», яку наразі реєструють. До команди партії увійшли:

  • Юлія Клименко, екс-заступниця міністра економіки
  • Ярослав Юрчишин, екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна
  • Юрій Соколов, доктор, кардіохірург
  • Андрій Шараскін, актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт
  • Соломія Бобровська, громадська активістка, волонтерка, в. о. голови Одеської ОДА у 2016-2017 роках.


У прес-релізі прес-служби партії йдеться, що політсила «не братиме жодної копійки в олігархів, а фінансуватиме її прозорий бізнес і прості українці». Вакарчук закликає українців приєднуватися до команди «Голосу», зареєструвавшись волонтером на сайті GolosZmin.org.

Додамо, що перед президентськими виборами певний час за результатами опитування Святослав Вакарчук входив до десятки можливих кандидатів, яких українці готові підтримати. Натомість наприкінці січня він офіційно заперечив свою участь у президентських виборах. Пізніше він також заперечив, що на парламентських виборах піде у Верховну Раду під №1 списку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук вже був депутатом — восени 2007 року він пройшов до парламенту за списком «Нашої України — Народної самооборони», проте через рік склав повноваження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!