Талановиту молодь Львова запрошують на фестиваль до Литви. Як податись?

1933 0
На початку 2016 року, 13-17 січня, місто Вільнюс прийматиме Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія», учасниками якого стане учнівська та студентська молодь Литви, України та інших країн віком від 6 до 21 року. Як інформують у ЛОДА, молоді талановиті львів’яни ще можуть зареєструватись, щоб потрапити на Фестиваль.
фото: trend-online.com, travelbaltic.com.ua, compasstour.by, www.sambala.lt,

фото: trend-online.com, travelbaltic.com.ua, compasstour.by, www.sambala.lt,

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця», як організатор цих заходів, та Міністерство молоді та спорту України запрошує до участі обдарованих дітей і молодь.

Серед номінацій фестивалю – вокал, хореографія, інструментальний жанр, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, театральний жанр (драматичний, музичний), конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я».

Заявки на участь у «Литовській феєрії» слід надсилати до 11 грудня 2015 року на електронну адресу оргкомітету: [email protected] з приміткою «Фестиваль».

З умовами проведення міжнародного «Литовської феєрії» можна ознайомитись за посиланнями.

Телефони для довідок: (044) 453 – 73 – 43, (067) 407– 77 – 98, (050) 330 – 40 – 92, (093) 273 – 11 – 26.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!