Трамваї у Львові перевезли приблизно 15 тис. пасажирів у новорічну ніч

1849 0
Найпопулярнішим виявився маршрут №8.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Три трамвайні маршрути, що працювали в новорічну ніч, перевезли з 31 грудня на 1 січня приблизно 15 тисяч пасажирів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на речника ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондаря.

«Найпопулярнішим напрямком став сихівський маршрут № 8, що за нашими підрахунками перевіз щонайменше 7 тис. пасажирів, на другому місці маршрут № 3 – близько 5 тис. пасажирів, та трохи йому поступається маршрут № 6 – 3 тис. пасажирів», – говорить він.

Загалом працювали 7 водіїв, які виконали 33 рейси. Як повідомляє Zaxid.net, «Львівелектротранс» за новорічну ніч заробив більше 7 тисяч гривень. У трамваї №3 пасажири придбали квитків на 2172 грн, у трамваї № 6 – на 1200 грн, у трамваї №8 – 4005. У цих сумах не враховані квитки, продані в кіосках на зупинках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!