Політична реклама

Тролейбус №7 змінив маршрут

1570 0
Сьогодні тролейбус №7 курсує лише до Льотного поля, повідомив заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олег Білокурий.

«У зв’язку з незадовільним дорожнім покриттям вул. Авіаційної, рух тролейбусу №7 скорочено до Льотного поля», - цитує Олега Білокурого прес-служба Львівської міської ради.

Щодо усіх інших маршрутів, весь електротранспорт курсує у звичному режимі.

«Трамваї та тролейбуси курсують у звичному режимі. Натомість вчора було кілька затримок у русі, в основному через обрив контактної мережі. Так, з 8:00 до 8:30 не курсував тролейбус №13, орієнтовно з 7:00 до 8:00 відновлювали рух трамваїв на пл. Торговій, де обірвалась контактна мережа. Також через обрив дротів з 15:00 до 16:00 було заблоковано рух трамваїв на вул. Франка-Зеленій, пл. Митній, вул. Підвальній», - повідомив Олег Білокурий.

Як повідомлялось вчора, всі дороги у Львові є проїзними. 

Додамо, що 22 січня погодні умови у Львівській області було визнано надзвичайними.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!