Політична реклама

Цієї зими модні в'язані шапки та шалики

3957 0
Плетені, грубі, різнокольорові. А найголовніше - теплі. Саме такими цієї зими дизайнери бачать аксесуари: шапки, берети, ушанки, шалики, рукавички, хомути та капюшони.

Взимку модно вбиратися тепло, упевнені дизайнери. А найтепліші речі - плетені. Дизайнер Ірина Данилевська знає, чому, - пише "ТСН"

"Плетені речі - це унікальна річ, вона тепла по своїй суті. Асоціюється вона з якоюсь бабусею, яка тобі це зв'язала", - каже дизайнерка.

Хіт цього сезону - не просто вив'язані речі, а саме грубе плетіння, каже власниця магазину зимових аксесуарів Тетяна Туча. Але такий образ треба правильно комбінувати.

"Важливо дуже, щоб поєднувалося не за кольором, а по текстурі в'язки",- каже Тетяна. Серед грубих плетених речей теж є свій багатофункціональний хіт.

"Тренд сезону - це хомут", - каже дизайнер. Співачка Наталка Гордієнко плетених хомутів та капюшонів не любить, віддає перевагу шапочкам. Найбільше тим, що вив'язані руками. Але чужими.

Дизайнери впевнені: людей, яким не личать плетені речі, не існує. Головне, щоб вони органічно вписувалися в особистий стиль. В'язані берети більше пасують до шуб, хомути - до пальт, а шапочки найкраще одягати з курткою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!