Перше подорожчання залізничних квитків відбудеться у квітні

1470 0
Раніше в Укрзалізниці анонсували дворівневе підняття цін на квитки цього року.
Фото: lvivnews.info

Фото: lvivnews.info

Перше підвищення цін на залізничні квитки у 2018 році відбудеться у квітні. Вони подорожчають на 10%. Про це повідомляє ЦТС.

«Перший етап зростання цін на квитки в потягах на 10% ми плануємо приблизно з 1 квітня. Отримані кошти направимо на розвиток пасажирської інфраструктури. Наразі закуповуємо пасажирські вагони, котрі виготовляють вітчизняні виробники, а також модернізуємо наявні», – сказав директор із економіки та фінансів компанії Андрій Рязанцев.

За його словами, кошти, отримані в результаті підвищення цін на квитки, будуть направлені на спеціальний інвестиційний рахунок, із якого фінансуватиметься підвищення якості пасажирських перевезень.Тарифи на пасажирські перевезення залізничним транспортом планують індексувати двічі на 10-12% упродовж року. 

Читайте також: Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на більшість регіональних поїздів. Перелік

Нагадаємо, на початку цього року Укрзалізниця анонсувала здорожчання залізничних квитків на 20%. Востаннє вартість квитків у залізничному транспорті підвищували 2014 року. Через рік у ПАТ «Укрзалізниця» знову пропонували провести переіндексацію тарифів, проте уряд не підтримав цієї пропозиції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!