У 2017-му планують запустити потяг з Мукачева в Будапешт

3067 0
Цьогоріч хочуть збільшити кількість маршрутів поїздів з України в Європу, зокрема створити залізничне сполучення з Угорщиною та Словаччиною.
фото: intercity.kiev.ua

фото: intercity.kiev.ua

Міністерство інфраструктури планує запустити цього року ще декілька нових потяг до європейських міст, - інформує прес-служба відомства. 

"Ми хочемо запустити в цьому році маршрут Мукачево - Будапешт. Це теж потенційно дуже цікавий напрямок. Протягом останніх десятиліть склалося так, що "потяг номер 1" у нас був на Москву, а повинен бути на Європу", - повідомив Володимир Омелян, Міністр інфраструктури.

За його словами, також зараз на розглядають можливість запуску у 2017-му році нових потягів до Польщі та Словаччини.

Нагадаємо, з 23-го грудня курсує Інтерсіті з Києва до Перемишля, який користується популярністю серед пасажирів.

Додамо, що 13-го січня стало відомо, що ще один швидкісний потяг хочуть запустити до польського міста Холм. Саме цей проект, за словами Ігора Романківа, є у найближчій перспективі для реалізації.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!