У четвер у Львові поминатимуть Ігоря Герича

2046 1
У четвер, 24 липня, у в церкві Пресвятої Трійці, що на вул. Тершаківців, 11 відбудеться поминальна служба Божа за професором Ігорем Геричем.
Фото з Facebook Ігоря Герича

Фото з Facebook Ігоря Герича

Початок служби о 8:00, повідомляє департамент охорони здоров'я Львівської ОДА. Помер відомий хірург, екс-начальник управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Герич 15 червня.

Як інформувало tvoemisto.tv, Ігор Герич народився у 1961 році. Він був доктором медичних наук, професором, завідувачем кафедри хірургії № 1 ЛНМУ імені Данила Галицького, головою Львівського осередку Асоціації хірургів України та громадський діячем громадським діячем.

Дивіться також один з останніх ефірів Ігоря Герича.

 


Читайте також:
22 Липня, 2014 22:55
Людмила Кебуз Дорогенький наш Ігорчику,братику,куме і хресний тату , пам,ять про тебе ніколи не згасне в наших серцях,нехай земля Тоб буде пухом...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!