У Демидові на Київщині відкрили проїзд мостом, пошкодженим через удар блискавки

2166 0
Відновлюють повноцінний проїзд, зокрема і громадським транспортом.
Міст у Демидові. Фото: Володимир Підкурганний

Міст у Демидові. Фото: Володимир Підкурганний

У четвер, 14 червня, відновлюють проїзд через міст у Демидові на Київщині, який напередодні пошкодило через детонацію вибухового пристрою через удар блискавки під час негоди. Про це повідомляє голова Димерської територіальної громади Володимир Підкурганний. 

«Два тижні не було проїзду через міст у Демидові. Всім було незручно та складно діставатись і додому, і на роботу. Відновлюється повноцінний проїзд (і громадського транспорту) через міст, який відремонтували на тиждень раніше ніж планувалося», – пояснює він. 

Читайте також: У Києві безкоштовно навчатимуть української мови 

Нагадаємо, 29 червня у селі Демидів внаслідок удару блискавки й детонації вибухового пристрою було зруйновано міст через річку Ірпінь. За інформацією Київської обласної військової адміністрації, одна людина загинула, двоє поранено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!