У «Дії» знову буде шеринг техпаспорта та з’явиться англійський переклад

1680 0
Упродовж місяця у застосунку з’явиться близько 10 нових послуг.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

У застосунку «Дія» упродовж місяця з’явиться близько 10 нових послуг та документів. Зокрема, повернеться можливість «поділитися» техпаспортом. Також цифрові документи незабаром матимуть англійський переклад. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Невдовзі відновлюємо в застосунку «шеринг техпаспорта». Ви знову зможете в декілька кліків пошерити документ із близькою людиною, яка користується вашим авто. Нагадаю, що запустили цю послугу на Diia Summit у лютому, але через війну були вимушені тимчасово зупинити її роботу», – написав міністр у Telegram.

Читайте також: У «Дії» можуть з’явитися електронні атестати та дипломи

Крім того, у бета-тесті цього тижня з'являться електронне пенсійне посвідчення та посвідка на проживання, а на черзі – тестування військових облігацій та перших послуг єНотаріату.  

Нагадаємо, у застосунку та на порталі «Дія» тепер можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Також раніше у додатку з'явилася послуга для бізнесу, де вони можуть внести зміни до прізвища, імені, по батькові та місцеперебування ФОПа онлайн. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!