У Галицькій митниці через підозру у корупції від роботи відсторонили 46 працівників

1141 0
Йдеться про працівників чотирьох митних постів.
Фото: 032online.com

Фото: 032online.com

Через можливу причетніть до корупційних діянь та контрабанди новий в.о. Галицької митниці Андрій Колобродов підписав наказ про відкриття дисциплінарних проваджень та відсторонення від роботи 46 працівників Галицької митниці. Про це повідомили у Галицькій митниці Держмитслужби.

Читайте також: На Львівщині торік СБУ викрила 64 хабарники. «Погоріли» митники і депутати

Списки працівників з чотирьох митних постів підготувало управління внутрішньої безпеки Держмитслужби.

За словами керівника Галицької митниці, зараз вони розпочали масштабні заходи щодо оновлення роботи структури. Зокрема, відбудеться ревізія кадрового складу, аудит діяльності Галицької митниці, посилення заходів з дотримання санітарно-епідеміологічних норм та створення цілодобового моніторингового центру на Галицькій митниці.

Читайте також: Галицька митниця змінила рахунки. Куди сплачувати кошти

Це, за переконанням Андрія Колобродова, дасть змогу виявляти та оперативно реагувати на можливі зловживання.
 
«Ганебна ситуація, коли найбільша кількість звинувачених у причетності до контрабанди осіб є працівниками нашої митниці, має бути і буде виправлена», – каже Андрій Колобродов.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!