У Києві покажуть перший фільм про місто Гостомель під час російської окупації

1613 0
Вхід на прем’єру вільний.
Гостомель після звільнення від російських окупантів. Фото: з відкритих джерел

Гостомель після звільнення від російських окупантів. Фото: з відкритих джерел

У суботу, 24 вересня, в столиці покажуть документальний фільм про місто Гостомель, зокрема, про історію одного будинку. Про це повідомляють у Гостомельській селищній раді. 

«24 вересня (завтра, субота) в Будинку кіно у місті Києві о 17:00 відбудеться відеотрансляція унікальної прем’єри документального фільму про героїчний Гостомель. Цей фільм про історію одного будинку по вулиці Свято-Покровській», – пояснюють там. 

Режисером фільму є Віктор Шторм. Вхід на прем’єру вільний.

Читайте також: На Київщині очікують нічні заморозки

Нагадаємо, 2 квітня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що вся Київська область, яка практично з 24 лютого стала одним з епіцентів протистояння з російськими окупантами, звільнена від загарбників та перебуває під контролем Збройних Сил України. Згодом стало відомо про масові вчинки антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де знайшли сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих мирних громадян України.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!