Політична реклама

У львівській мерії обіцяють розчистити міжквартальні вулиці від снігу

1449 0
Як розповів в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, сьогодні вночі снігоприбиральну техніку залучали в основному до розчищення магістральних вулиць. З обіду та завтра техніку скерують на міжквартальні дороги. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

"Вчора з 23.00 год техніка працювала, аби розчистити магістральні дороги. З обіду сьогодні та завтра протягом дня будемо працювати на міжквартальних дорогах", — розповів Володимир Олійник.

Згідно з повідомленням прес-служби мерії, станом на 07.00 год ранку за ніч у Львові використали 206 куб м піскосуміші. До прибирання вулиць від снігу було залучено майже всю техніку.

Відтак, з 23.00 год вчора до 08.00 год сьогодні 78 одиниць снігоприбиральної техніки об’їздили по місту 2872,67 км доріг.

"З вчорашнього вечора до ранку працювала снігоприбиральна техніка. До роботи залучили 8 грейдерів, 25 підмітальних машин, 20 піскорозкидувачів, 1 навантажувач, 18 тракторів. Вдень техніка продовжує працювати. Якщо за ніч в основному розчищали магістральні вулиці та підйоми,"  — додав Володимир Олійник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!