У Львівському університеті Франка шукають кошти на новий гуртожиток. Як долучитися

2741 0
Для оновлення студентського житла університету не вистачає приблизно 3 млн грн.
фото: newskraine.com.ua

фото: newskraine.com.ua

15 грудня у ЛНУ імені Івана Франка відбудеться «Перший аукціон Франкового університету», де збиратимуть кошти на новий гуртожиток для студентів. Про це йдеться на сайті університету. Нове студентське жило планують звести за адресою вул. Пасічна, 62, де облаштоване студмістечко Львівського університету.

Читайте також: В ЛНУ ім. Франка побудують новий гуртожиток. Деталі

Щоб задовольнити першочергові потреби студентів  одну кімнату необхідно закупити ліжко, стіл, два крісла, шафу, книжкову полицю, дверний замок, світильник та штори. В університеті порахували, що фінансування оновлення однієї кімнати обійдеться приблизно 12 тис. грн. Загалом для реалізації проекту нового студентського гуртожитку необхідно майже 3 млн грн. На кожному поверсі гуртожитку мають бути кімнати для навчання відпочинку, які обійдуться за підрахунками у 23 тис. грн.

Нагадаємо у вересні директор студмістечка ЛНУ Мирон Микитин розповів у коментарі Tvoemisto.tv про плани на реконструкцію санаторію-профілакторію, на яку передбачили 8,5 млн грн та будівництво нового, дев’ятого гуртожитку для студентів.

В університеті просять академічну спільноту та усіх охочих допомогти зібрати необхідну суму для реалізації проекту сучасного студентського житла та долучитися до аукціону 15 грудня, або ж перерахувати кошти у благодійний фонд розвитку університету.

Рахунки:

26005300514815

Код банку: 325796

ЗКПО: 40419297

Філія: ЛОУ Ощадбанк

 

26002053714540

МФО: 325321

ЄДРПОУ: 40419297

Філія: Приватбанк

Візуалізація із сайту ЛНУ імені Івана Франка

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!