У львівських автобусах з’явиться безкоштовний Wi-Fi

2943 0
Доступ до інтернету запровадять у автобусах комунального АТП-1.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

В автобусах львівського комунального АТП-1 розпочали встановлювати модеми для безкоштовного доступу до Wi-Fi. Про це Zaxid.net повідомив директор АТП-1 Орест Хамула.

Модеми для доступу до Wi-Fi вже встановили у 15 автобусах «Електрон». Найближчим часом планують встановити модеми в усіх «Електронах», а пізніше – в інших автобусах.

Відрізнити автобус, у якому вже працює Wi-Fi, пасажири можуть за спеціальними наліпками, розміщеними біля дверей. Орест Хамула також зазначив, що встановленням модемів займається компанія «eWiFi» за власний кошт, жодних грошей з міського бюджету на це не виділяли.

Читайте також: Чому заміна маршруток великими автобусами нічого не змінить

Загалом доступом до Wi-Fi будуть забепечені близько 100 власних автобусів АТП-1. Нагадаємо, 3 травня у львівських трамваях з'явився безкоштовний Wi-Fi.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!