Політична реклама

У центрі Львова пішоходи змушені рухатись велосипедною доріжкою

2570 0
У Львові на вул. Січових Стрільців, поруч з входом у проїзд Крива Липа, почали встановлювати літній маданчик кафе "Red Pepper".
Фото громадської ініціативи "Дайте пройти"

Фото громадської ініціативи "Дайте пройти"

Як повідомляє кореспондент tvoemisto.tv, літній майданчик змонтовано на тротуарі, відтак пішоходи змушені рухатись велосипедною доріжкої, що створює незручності. У громадській ініціативі "Дайте пройти" обурені таким вчинком. Натомість у кафе активістів громадської ініціативи запевняють, що всі доволи на вставнолення майданчика є.

Нагадаємо, тим часом у Львові триває перевірка літніх майданчиків. Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» щоденно обстежуватимуть райони міста на предмет дотримання Правил благоустрою м. Львова, перевірятимуть і літні майданчики, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Насамперед, стаціонарні об'єкти вуличної торгівлі перевіряють на наявність оформленого дозволу на їх розміщення та відповідність погодженим проектам. Крім того, звертають увагу на зовнішній вигляд літнього майданчика, тобто його належний санітарний стан, оснащеність урнами для сміття тощо.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!