Майже всі львівські автобуси вийшли на маршрут

2654 1
Сьогодні, 10-го січня, станом на 8:30 ранку дорогами міста курсує 496 автобусів.
фото: Igor Zinkevych / facebook

фото: Igor Zinkevych / facebook

На маршрутах працюють 496 автобусів, з них 161 автобус АТП №1, 76 автобусів АТП 14360, 86 автобусів «Міра і К», 112 автобусів «Фіакр» та 61 автобус «Успіх БМ», - повідомляють в управлінні транспорту Львівської міськради.

Також львів'янам повідомляють, що зранку курсує 59 трамваїв та 45 тролейбусів.

Читайте також: У Львові 7 автобусів змінять маршрути. Схеми руху

Нагадаємо, на вихідних у Львові стався транспортний колапс: 7-го січня на маршрути не виїхало понад 400 автобусів, наступного дня на 19-ти маршрутах не було жодної одиниці транспорту. 

Радимо львів’янам планувати свої поїздки в громадському транспорті заздалегідь та моніторити онлайн наявність автобусів на маршрутах: це можна робити на спеціальних ресурсах (за посиланням тут або тут).

Додамо, що львівських водіїв закликають підвозити людей, які довго стоять на зупинках, та допомагати один одному, якщо трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
10 Січня, 2017 14:21
123 Ну от галицькі хруні виходять потрохи із запою...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!